Karbonski konodonti iz apnenčevega prodnika v spodnjepermijskem kremenovem konglomeratu pri Lenartu nad Lušo - Ramovš, Anton (Geologija, 2001)
V črnem apnenčevem prodniku iz spodnjepermijskega kremenovega konglomerata blizu Lenarta nad Lušo so bili ugotovljeni konodonti iz intervala Pericyclus-spodnji Goniatites.
Keywords: fosili; grödenske formacije; karbonatne kamnine; konodonti; paleontologija; paleontology; paleozoik; Škofjeloško hribovje