Bemerkungen zu einigen wenig bekannten Tineidae in Europa (Lepidoptera) - Gaedike, Reinhard (Acta entomologica slovenica (Ljubljana), 2004)
Do zdaj je v Evropi znanih 243 vrst moljev (Tineidae). Le 141 vrst je poznanih s številnih krajev, kar omogoča, da nekaj povemo o vrsti razširjenosti teh taksonov. Poznavanje preostalih 102 vrst je še vedno zelo slabo. 62 vrst je znanih le s tipskega nahajališča, dodatnih 40 pa le z nekaj nahajalisč.
Keywords: Europe; Evropa; favna; Lepidoptera; molji