"Per la Germania e l'Ongheria" - Zanini, Alba (Annales. Series historia et sociologia, 2004)
"Za Nemčijo in Madžarsko": sezonske selitve iz dolin Nadiže
Keywords: Beneška Slovenija; demografija; demography; human migration; migracije; podobice; printing; Slavia Friulana; tiskarstvo; trgovci; zgodovinski pregledi