Izgube materiala pri elektrouporovnem varjenju verižnih členov - Legat, Franc (Kovine zlitine tehnologije, 1998)
Materials losses and energy use by different methods of manufacturing of chains by electrical welding
Keywords: verige; varjenje; izkoristek