Oriented regular representations of out-valency two for finite simple groups - Verret, Gabriel (Ars mathematica contemporanea, 2022)
V članku dokažemo, da vsaka končna enostavna grupa reda najmanj 5 dopušča orientirano regularno reprezentacijo z izhodno valenco 2.
Keywords: DRR; finite simple group; končna enostavna grupa; ORR