Možnosti razvoja Rogle na Pohorju z vidika primernosti pokrajine za rekreacijo (Dela - Oddelek za geografijo Filozofske fakultete v Ljubljani, 1991)
Prispevek predstavlja v prvem delu osnovna izhodišča in značilnosti metode vrednotenja primernosti pokrajine za rekreacijo, v drugem delu pa rezultate vrednotenja primernosti Rogle na Pohorju za izbrane rekreacijske aktivnosti in iz tega izhajajoče možnosti nadaljnjega razvoja.
Keywords: geografija; geography; Pohorje; recreation; rekreacija; Rogla