Zadovoljstvo s trženjskimi odnosi na medorganizacijskih trgih storitev tržnega komuniciranja - Žabkar, Vesna (Akademija MM, 1998)
V pričujočem članku nas posebej zanima zadovoljstvo s trženjskimi odnosi, ki ga preučujemo na primeru trženjskih odnosov med naročniki in agencijami.
Keywords: advertising; oglaševanje; potrošniki; trženje; tržni odnosi; tržno komuniciranje