Črna čigra Chlidonias niger - Kmecl, Primož (Acrocephalus, 1995)
Approx. 1200 (incl. 50 C. leucopterus, one C. hybrida, one S. hirundo) on 8th May 1994 at Cerkniško jezero
Keywords: Birds; Cerkniško jezero; Chlidonias niger; črna čigra; opazovanje; Ornithology; ornitologija; Osredek; ptiči; Slovenia; Slovenija