Muca copatarica - Peroci, Ela (knjige, 2026)
Prvič izšlo na kaseti leta 1994. Legendarna slikanica o muci, ki otrokom vzame copate, ki jih ne pospravijo za seboj. Zašije jih in pokrpa, nato pa vrne … Priljubljena zgodba za otroke bo zanesljivo našla pot v vse tiste domove, kjer otroci radi pozabljajo na red. Muca copatarica odnese copatke, ki jih otroci ne pospravijo za sabo, jih zakrpa in sešije nove čisto po njihovi želji. Je takšna muca, ki navaja na red s skrbnostjo in toplino. Slikanica Muca copatarica je prvič izšla leta 1957 in do danes doživela več kot trideset natisov. Prevedena je bila v številne tuje jezike ter doma in na tujem večkrat uprizorjena tudi kot lutkovna igrica. Muca copatarica je zaznamovala sleherno otroštvo in mladost na Slovenskem.
Keywords: zvočne knjige