Korporativne značnice političnoteritorialnih enot - Kalčič, Dunja (Knjižnica, 1997)
Sestavek predstavlja pravilnik za oblikovanje korporativnih značnic za organe in institucije političnoteritorialnih enot, pojasnjuje razloge za njegov sprejem ter opredeljuje, katere tovrstne korporacije so samostojne oziroma podrejene. Posamezna priporočila Pravilnika so ilustrirana pretežno s primeri značnic za slovenske političnoteritorialne organe in institucije; opisane sao razlike in nekatera specifična priporočila v zvezi z mednarodnimi korporacijami.
Keywords: Katalogizacija; Korporativne značnice; korporativna značnica