Gremo v senco - Razpet, Nada (Fizika v šoli, 2016)
Opazovanje senc je gotovo področje, ki je večplastno in ga lahko predstavimo tako, da je zanimivo za otroke v vrtcu, učence osnovnih šol, dijake in študente. V prispevku opišemo, na kaj moramo biti pozorni pri opazovanju in risanju senc z učenci zadnjih treh razredov osnovne šole.
Keywords: merjenja; poučevanje fizike; senca