Literarna komunikacija v kvantni paradigmi resničnosti in energijska dimenzija jezika - Veršić, Sanja (Slavistična revija, 2020)
Pozornost posvečamo energijski dimenziji literarne komunikacije oz. energijskim učinkom pomena, prek katerih poskušamo razložiti energijsko kvantno dinamiko med avtorji in bralci.
Keywords: avtor; bralec; energija; energijski učinki; jezik; kognitivno-energijska percepcija; literarna komunikacija; zavest