Carnian Foraminifera from the Kucler quarry at Lesno Brdo (Slovenia) - Oblak, Katarina (Geologija, 2001)
Karnijski ploščasti apnenec iz Kuclerjevega kamnoloma na Lesnem brdu je s foraminiferami kot tudi z ostalimi mikrofosili zelo bogat. Določenih je osem luknjičarskih rodov, med katerimi so številčno najmočneje zastopani trije.
Keywords: apnenec; foraminifere; fosili; Lesno Brdo; paleontologija; paleontology; Slovenia; Slovenija; trias