Srbska postmoderna proza na koncu 20. stoletja - Damjanov, Sava (Slavistična revija, 2002)
Prispevek govori o prevladujočih modelih in poetikah srbske proze ob koncu 20. stoletja, predstavi pomembnejše avtorje in njihove pripovedne postopke.
Keywords: 1980/2000; intertekstualnost; Intertextuality; postmodernizem; srbska književnost; srbska proza