Od Shakespeara do Oglaševalcev ali če bi bil Shakespeare danes živ, bi delal kakovostno televizijo - Bronfen, Elisabeth (Ekran (Ljubljana), 2015)
Elisabeth Bronfen je profesorica angleških in ameriških študij na Univerzi v Zürichu. V svojem predavanju na Jesenski filmski šoli v Ljubljani je govorila o Sturgesovi Lady Eve (Lady Eve, 1941), kultni komediji prevarantskih iger, in temu, zakaj je treba komedijo jemati resno.
Keywords: femme fatale; filmske komedije; intervjuji; teorija filma