Prispevek k poznavanju favne hroščev v Jami pri Lipniški skali - Kofler, Bojan (Acta entomologica slovenica (Ljubljana), 2016)
Predstavljeni so rezultati devetletnih vzorčenj favne hroščev v Jami pri Lipniški skali v kraju Lipnica pri Kamni Gorici (severozahodni del Slovenije). Najdenih je bilo 16 vrst.
Keywords: beetles; Bothrideridae; Carabidae; Cholevidae; Coleoptera; Cryptophagidae; hrošči; Leiodidae; new records; Slovenia; Slovenija; Staphylinidae; Trechinae