Prenova poslovnega procesa v industriji - Bukvič, Vladimir (Uporabna informatika (Ljubljana), 1995)
Prenova poslovanja oziroma poslovnega procesa in informatizacija tega procesa sta med seboj soodvisni in pogojeni. Članek prikazuje potrebna metodološka in praktične izkušnje na primeru procesa proizvajanja. Zaradi omejitve prostora avtorji podajajo izhodišča in ugotovitve, do katerih so prišli ob timskem delu na mednarodnem projektu, ki je potekal v letu 1994
Keywords: industrija; informatika; informatizacija; načrtovanje proizvodnje; poslovni proces