Kant: la loi et ses ricochets - Zupančič Žerdin, Alenka (Filozofski vestnik, 1995)
Avtorica obravnava v članku številne paradokse, ki so povezani s Kantovimi postulati o nesmrtnosti duše z gledišča moralnega zakona
Keywords: ethics; etika; filozofija; Kant, Immanuel; nemška filozofija; philosophy; postulati; študije in kritike