Duplinska gos Tadorna tadorna - Kmecl, Primož (Acrocephalus, 1992)
Female on April 25th, 1992 at Lake Cerknica
Keywords: Birds; Cerkniško jezero; duplinska gos; Obrh; Ornithology; ornitologija; ptiči; Slovenia; Slovenija