Črni martinec Tringa erythropus - Šere, Dare (Acrocephalus, 1989)
7(4 in mating feathers) at Cerknica Lake on 22th April 1987
Keywords: Birds; Cerkniško jezero; črni martinec; Lipsenjščica; Ornithology; ornitologija; ptiči; Slovenia; Slovenija