Das zahlenmäßige Inventar an Schmeterlingen (Lepidoptera) in den Höhenstufen von Slowenien - Habeler, Heinz (Acta entomologica slovenica (Ljubljana), 2001)
Iz okrog 70.000 podatkov je ugotovljeno, koliko vrst metuljev živi na posameznih stopnjah nadmorske višine v Sloveniji in kakšna je njihova zastopanost po višinah.
Keywords: biologija; biology; fauna; favna; Lepidoptera; metulji; Slovenia; Slovenija; zoologija; zoology