Predstavitev in uporaba sistema za elektronsko zajemanje in obdelavo podatkov na terenu - "EZOP GLS" - Čibej, Ljubo (Gozdarski vestnik, 2007)
Prispevek prikazuje uporabo sistema za elektronsko zajemanje in obdelavo podatkov pri oddaji lesa iz državnih gozdov. V prispevku je podana tudi primerjava s sistemom, ki ga uporablja Grča Kočevje d.d.
Keywords: les; trženje; sledenje; zajemanje podatkov; gozdno gospodarstvo; Tolmin