Četrti mednarodni leksikografski kolokvij: Slovar in prevajanje - Vrbinc, Alenka (Mostovi (Ljubljana), 2006)
Prispevek je kratko poročilo s 4. mednarodnega leksikografskega kolokvija, ki je potekal oktobra 2006 v Mariboru. Naslov kolokvija je bil Slovar in prevajanje, udeleženci - domači in tuji strokovnjaki s področja slovaropisja in prevajanja - pa so obravnavali različne teme in probleme s tega področja.
Keywords: leksikografija; mednarodni kolokviji