Belolična čigra Chlidonias hybrida - Kmecl, Primož (Acrocephalus, 1992)
On May 24th, 1992 at Lake Cerknica
Keywords: belolična čigra; Birds; Cerkniško jezero; Goričica; Ornithology; ornitologija; ptice; Slovenia; Slovenija