Prva ljubezen Ivana Turgenjeva in grškega pisatelja Ioannisa Kondilakisa - Dermitzakis, Babis (Primerjalna književnost, 2005)
Črtici z naslovom Prva ljubezen, v katerih sta temo prve ljubezni razvila Ioannis Kondilakis in Ivan Turgenjev, sta zanimivi zaradi avtobiografskega značaja in tudi zato, ker je obe starejsi ženski, v kateri sta se kot fanta zaljubila, doletel tragičen konec, zaradi česar sta zgodbi v aristotelovskem pomenu besede "pomembni".
Keywords: Turgenev, Ivan Sergeevič, 1818-1883; Kondilakis, Ioannis, 1862-1920; ruska književnost; Russian literature; Ancient Greek literature; grška književnost; ljubezen; love; primerjalne študije; literarne študije; Turgenev, Ivan Sergeevič: Prva ljubezen; Kondilakis, Ioannis: Prva ljubezen