Micromus lanosus (Zelený, 1962) (Neuroptera: Hemerobiidae) new to the fauna of Turkey - Ari, Ismail (Acta entomologica slovenica (Ljubljana), 2003)
Najdba vrste Micromus lanosus (Zeleny, 1962) je prvi podatek o njeni prisotnosti v turški favni.
Keywords: entomologija; Neuroptera; Turčija; Turkey