Cyclic and symmetric hamiltonian cycle systems of the complete multipartite graph - Merola, Francesca (Ars mathematica contemporanea, 2017)
V tem članku predstavimo popolno rešitev eksistenčnega problema za ciklični sistem hamiltonskih ciklov polnega večdelnega grafa s sodim številom delov enake moči. Podamo tudi potrebne in zadostne pogoje za to, da je sistem tudi simetričen.
Keywords: ciklični sistem ciklov; Hamiltonov cikel; polni večdelni graf; simetrični sistem hamiltonskih ciklov