Kaj (vse oziroma vsaj) bi morali vedeti uporabniki o informacijskem sistemu e-ZK - Trklja, Jasminka Jaša (Podjetje in delo, 2013)
V prispevku je predstavljen informacijski sistem e-ZK (katerega sestavni del je portal e-ZK) ter pomembnejše pristojnosti Centra za informatiko na Vrhovnem sodišču Republike Slovenije in projektne skupine za projekt Informacijski sistem zemljiška knjiga (iZK) pri Evidenčnem oddelku Vrhovnega sodišča Republike Slovenije v zvezi z delovanjem informacijskega sistema e-ZK.
Keywords: elektronsko poslovanje; informacijski sistemi; Slovenia; Slovenija; sodišča; zemljiške knjige