On prime-valent symmetric graphs of square-free order - Pan, Jiangmin (Ars mathematica contemporanea, 2018)
Simetrični grafi valenc 3, 4 in 5, katerih red je prost kvadratov, so bili klasificirani v literaturi. V tem članku predstavimo popolno klasifikacijo simetričnih grafov, katerih red je prost kvadratov, in imajo poljubno praštevilsko valenco, ki dopušča rešljivo ločno-tranzitivno grupo, ter popolno klasifikacijo 7-valentnih simetričnih grafov, katerih red je prost kvadratov.
Keywords: grupa avtomorfizmov; normalen kvocientni graf; simetričen graf