Octahedral, dicyclic and special linear solutions of some Hamilton-Waterloo problems - Bonvicini, Simona (Ars mathematica contemporanea, 2018)
Podamo ostro-vozliščno-tranzitivno rešitev vsakega od devetih Hamilton-Waterloo problemov, ki so jih pustili odprte Danziger, Quattrocchi in Stevens.
Keywords: delovanje grupe; diciklična grupa; Hamilton-Waterloo problem; oktaederska dvojiška grupa; posebna linearna grupa