Zakon o divjadi in lovstvu - Simonič, Anton (Gozdarski vestnik, 1996)
Prispevek je povzetek enega od pripravljenih osnutkov Zakona o divjadi in lovstvu - tistega, ki ga je pripravilo Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano
Keywords: divjad; lovstvo; Slovenija; zakoni