Dušan Jakomin, Skozi vasi do ljudi: sv. Anton pri Kopru - Tomažič, Tanja (Etnolog. Nova vrsta (Ljubljana), 1997)
Recenzija knjige, kjer avtor opisuje svoje spomine na čase pred približno 70-imi leti. Opis šeg, noše, hrane, družbenih stikov, spremembe.
Keywords: ocene in poročila; Jakomin, Dušan: Skozi vasi do ljudi