Sublimno in aura - Erjavec, Aleš (Filozofski vestnik, 1993)
Avtor primerja pojma vzvišenega in aure ter pokaže na težave, ki se razkrijejo, če poskušamo ta dva pojma vzpostaviti znotraj istega pojmovnega okvira
Keywords: aesthetics; art; estetika; filozofija; modernizem; philosophy; postmodernizem; umetnost