The four corners of the E-lit world - Eskelinen, Markku (Primerjalna književnost, 2013)
V članku se avtor osredotoča na meje elektronske literature, ki jih ponazarjajo štiri različna, a medsebojno povezana raziskovalna področja: besedilni inštrumenti, operacijska logika, kibertekstna poetika in študije wetwara.
Keywords: digitalna književnost; elektronska poetika; kibertekst; tekstualnost