Gorski tekač Radovan Skubic - Lenarčič, Tine (Planinski vestnik, 1996)
Poročilo in opis podviga Radovana Skubica na Zasavski planinski poti julija 1996.
Keywords: Skubic, Radovan; planinstvo; tek; gorski tek