The Cayley isomorphism property for the group Csub2sup5timesCsubp - Ryabov, Grigory (Ars mathematica contemporanea, 2020)
Končno grupo ?$G$? imenujemo DCI-grupa, če sta poljubna Cayleyjeva digrafa nad ?$G$? izomorfna če in samo če sta njuni povezovalni množici konjugirani glede na kakšen avtomorfizem grupe. Dokažemo, da je grupa ?$C_2^5 × C_p$? za praštevilo ?$p$? DCI-grupa če in samo če je ?$p \ne 2$?. Skupaj s prej dobljenimi rezultati izhaja, da je poljubna grupa ?$G$? reda ?$32p$?, kjer je ?$p$? praštevilo, DCI-grupa če in samo če je ?$p \ne 2$? in je ?$G \cong C_2^5 × C_p$?.
Keywords: DCI-groups; DCI-grupa; isomorphisms; izomorfizmi; Schur rings; Schurovi kolobarji