Realizacija protokola X.25 - LAPB za digitalno naročniško zanko - Bizjak, Igor (Informatica (Ljubljana), 1985)
Članek obravnava realizacijo protokola X.25-LAPB za digitalno naročniško zanko v Iskri Telematiki
Keywords: digitalna naročniška zanka; omrežje ISDN; signalizacija; telefonsko omrežje