Planiranje uporabe informacijske tehnologije z vidika vpliva na povečanje konkurenčnosti podjetja - stanje v Sloveniji - Stanonik, Bojan (Uporabna informatika (Ljubljana), 1995)
V prispevku so predstavljeni razultati raziskave, katere cilj je bil ugotoviti obstoječe stanje na področju planiranja uporabe informacijske tehnologije v večjih podjetjih v Republiki Sloveniji.
Keywords: informacijska tehnologija; informacijski sistemi; management; planiranje; podjetje; Slovenija