Kitajski kras - Mihevc, Andrej (Geografski obzornik, 1994)
Članek prikazuje nekatere posebnosti in značilnosti krasa na Kitajskem. Opisane so značilne kraške oblike tropskega krasa, predvsem stogasti kras ter kamniti gozd, ki je posebna izjemno velika oblika škrapljastega površja. Opisane so tudi značilnosti jam in njihove izrabe v gospodarske in turistične namene.
Keywords: Guanxi; Kitajska; kras (geologija); kraške jame; kraški pojavi; Yunnan