Some topical issues of teaching and practical implementation of management in higher education - Ossik, Yuriy (Naše gospodarstvo, 2013)
Prispevek obravnava vprašanja, ki se nekako ne odražajo v sodobnem managementu: razprava o smeri družbenoekonomske aktivnosti družbe, razmerje med managementom in etiko, razmerje med kvantiteto in kakovostjo dela managerja in delavca v kontekstu razvoja novih vej ekonomske znanosti - ekonomike sreče.
Keywords: management; srednje šole; pouk; učni predmeti; upravljanje; managerji; poslovna etika