Press and emigration - Giordano, Aurelio (Dve domovini, 1999)
Participants in the discussion: Knut Djupedal, Adam Walaszek, Aurelio Giordano, Janja Žitnik, Ulf Beijbom, Henning Bender, Dina Tolfsby, Olavi Koivukangas, Matjaž Klemenčič, Joel Wurl, Brian Lambkin
Keywords: emigrant press; emigration; izseljenski tisk; izseljenstvo; okrogle mize; roundtable discussions