Bipartite graphs with at most six non-zero eigenvalues - Oboudi, Mohammad Reza (Ars mathematica contemporanea, 2016)
V tem članku karakteriziramo vse dvodelne grafe z največ šestimi neničelnimi lastnimi vrednostmi. Določimo lastne vrednosti dvodelnih grafov ki imajo največ štiri neničelne lastne vrednosti.
Keywords: bipartite graphs; dvodelni grafi; eigenvalues of graphs; lastne vrednosti grafov