Nova slovarja za hrvaščino - Šega, Lidija (Mostovi (Ljubljana), 2006)
V sestavku je na kratko predstavljen Hrvaško-slovenski in slovensko-hrvaški slovar, v primerjavi s podobnim žepnim slovarjem. Nastal je v soavtorstvu Igorja Kofola in Branke Mirjanić, izšel pa je v novi zbirki Slovarji Založbe Modrijan.
Keywords: hrvaščina; ocene in poročila; slovarji; slovenščina