Izr. prof. dr. Maks Merela je prejel priznanje Biotehniške fakultete za izjemne dosežke - Straže, Aleš (Les (Ljubljana), 2026)
Izr. prof. dr. Maks Merela je marca 2026 prejel priznanje Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani (BF UL) posameznikom, ki s svojim delom pomembno prispevajo k razvoju fakultete in biotehniških ved. Kot prodekan in sodelavec Oddelka za lesarstvo BF UL je priznanje prejel zaradi izjemnih in dolgoročno pomembnih prispevkov k ugledu in razvoju Biotehniške fakultete, še posebej pri opravljanju vodstvenih in upravljavskih nalog na ravni fakultete ter na področju pedagoškega, raziskovalnega in strokovnega dela.
Keywords: Biotechnical Faculty award; Merela, Maks; pedagoško delo; priznanje Biotehniške fakultete; research; teaching; znanstveno delo