Primer strojne sečnje v Žekancu - Košiček, Boštjan (Gozdarski vestnik, 2004)
Prispevek prikazuje izkušnje pri redčenju objekta Žekanc na Območni enoti Sežana s strojno sečnjo. S strojno sečnjo je bilo opravljeno drugo redčenje v sestoju rdečega bora s skupinsko primesjo črnega in zelenega bora. Delo so opravili v novembru in decembru 1999
Keywords: primeri; Sežana; strojna sečnja