Kino duhov - Bregar, Bojana (Ekran (Ljubljana), 2015)
Trenutna situacija Kina Zvezda, na Terazijah v Beogradu, z vprašanji, ki jih odpira - nenazadnje tudi o usodi kinematografov nasploh - transcendira zasedbo. V očeh zainteresirane javnosti se je prelevila v poligon, na katerem se odvija neke vrste hladna vojna med politiko in kulturo.
Keywords: Beograd; kinodvorane; protesti; zasedba kinodvoran