Orfelia gruevi spec. nov. from Bulgaria (Diptera: Sciaroidea: Keroplatidae) - Bechev, Dimitar (Acta entomologica slovenica (Ljubljana), 2002)
Opisana je nova vrsta rodu Orfelia A. Costa iz severnega dela bolgarskega črnomorskega območja.
Keywords: Bolgarija; Bulgaria; Diptera; dvokrilci; zoogeografija