Koga še zanima prihodnost filma v Sloveniji? - Kadunc, Igor (Ekran (Ljubljana), 2013)
Financiranje slovenske filmske produkcije.
Keywords: financiranje filmov; nacionalni projekti; slovenski filmi; Slovenski filmski center