Izkušnje z verifikacijo razvrstitve bibliografskih enot raziskovalcev po tipologiji - Kardoš, Dragotin (Organizacija znanja, 2006)
Predstavljen je potek priprav in izkušnje Osrednjih specializiranih informacijskih centrov - OSIC-ev z verifikacijo razvrstitve bibliografskih enot po tipologiji dokumentov v sistemu COBISS v okviru Agencije z raziskovalno dejavnost Republike Slovenije (ARRS).
Keywords: bibliografska enota; COBIB.SI; katalogizacija; raziskovalci; tipologija; verifikacija