Grafični zvok - sinteza zvoka s svetlobo - Benčić, Lavoslava (Medijska vzgoja in produkcija, 2015)
Tehnologija sinteze zvoka s svetlobo je kombinacija raziskav s področja matematike, optike, elektronike, likovne teorije, psihologije in komunikacij. Različne grafične metode in tehnologije povezovanja slike in zvoka so uporabne predvsem za ustvarjanje zvočnih učinkov v radijski, filmski, televizijski in videoindustriji ter pri novomedijskih oblikah avtorskega izraza.
Keywords: knjige; grafični zvoki; svetloba; povezovanja slik in zvokov